Kategorier

Oakley Radar EV Pitch Solbriller Sort Grå populær,oakley læsebriller,oakley crowbar lens,mere fashionable

DKK1,271.44  DKK381.43Spar: 70% off
  • Model: Oakley 002704
  • 6623 Antal på lager
  • Oakley Jawbreaker Solbriller København billige salg,oakley elevate,oakley crowbar lens,på tilbud
  • Oakley Turbine Polarized Solbriller Sort udsalg København,oakley sikkerhedsbriller med styrke,oakley cykelbriller,Udsalg Danmark
  • Oakley Evzero Path Polarized Solbriller Grøn Sort,oakley salebriller,oakley optikker,meget god
  • Oakley Quarter Jacket Solbriller Blå outlet København,oakley billige solbriller,oakley solbriller sale,fremragende værdi anbefaler
  • Oakley Radar EV Pitch Solbriller Hvid Grå Søvfarvet,oakley pris,oakley wayfarer solbriller,København billige salg
Oakley Radar EV Pitch Solbriller Sort Grå populær,oakley læsebriller,oakley crowbar lens,mere fashionable_checkout

Description

oakley ørgreen solbriller Oakley Solbriller solbriller ,Oakley Radar EV Pitch Solbriller Sort Grå populær,oakley læsebriller oakley sportsbriller med styrke,online Shop

Vores oprindelige Radar briller kombineret alt, hvad vi har lært fra årtiers forskning med verdens bedste atleter, og med højere linse Radar EV og sin udvidede sortiment af visning i det øvre perifere region, arv ydeevne har en ny milepæl. Fås med sti eller Pitch linse former, letvægts ramme af stress resistent O Matter opretholder en behagelig tre pasform med sikkert greb af Unobtanium komponenter, mens kanalisere luft til at holde dig kølig og med High Definition Optics, har du visuel klarhed og slagfasthed, der opfylder de kompromisløse standarder for ANSI Z87.1. Matche denne udskiftelige linser med HD-polariserede linser til at skære blændende blænding, og drage fordel af Oakleys Prizm teknologi i linser, der tune farve netop optimeret vision i dit valgte sport eller miljø.


Features:

Indram Farve Matte Black
Lens Farve Sort Iridium
Fit Standard


Teknologi:

O Matter:
En stress resistent ramme materiale, der tåler miljømæssige ekstremer, er det let, men alligevel meget holdbare. Kontrolleret fleksibilitet forbedrer slagstyrke samtidig bidrage til komfort hele dagen af rammer lavet med denne innovative syntetiske.

Tre pasform:
En patenteret innovation, der sikrer rammen får kontakt kun på næseryggen og siderne af hovedet. Det holder linserne i præcis optisk position med en sikker pasform, der eliminerer trykpunkter fælles med briller som hviler ørerne.

Unobtainium:
En blød hydrofil syntetisk, det øger vedhæftning når de er våde at gribe bedre, når du sveder. Dette gør den ideel til earsocks og næse puder i ydeevne briller.

High Definition Optics:
High Definition Optics (HDO) er en samling af patenterede teknologier, der tillader Oakley briller svarende til eller bedre prøvningsstandarderne i American National Standards Institute for optisk klarhed, visuel troskab, og slagstyrke.

Iridium:
Designet til at afbalancere lystransmission og reducerer genskin, er denne præmie linse belægning lavet med overhedet metaloxider. Den fås i et spektrum af farver til optimering vision i stort set enhver lysforhold.

Hvis du vil købe de bedste Solbriller fra Oakley, har du fundet det bedste sted, Oakley København outlet. Hos Oakley København outlet, har vi kun de bedste mærker, som Oakley, så du kun får de bedste udendørs, til de bedste priser. Kig selv efter i udendørs og Radar EV Pitch. Bestil nu og modtag dine Oakley Radar EV Pitch, inden for et par dage.

Beskrivelse

Linsetype: Standard Linsekategori: 3 (8% til 18%) Anbefalet brug: Sport Farve: Sort ,Grå
Oakley - Solbriller - Solbriller,Linsetype: Standard ,Linsekategori: 3 (8% til 18%) ,Anbefalet brug: Sport ,Farve: Sort ,Grå

Review

Choose a ranking for this item. 1 star is the worst and 5 stars is the best.