Kategorier

Oakley Radar EV Pitch Solbriller Rosa perfekt,oakley briler,oakley armani briller,bredt udvalg

DKK1,130.24  DKK339.07Spar: 70% off
  • Model: Oakley 002702
  • 6936 Antal på lager
  • Oakley Twoface Solbriller Sort anbefale,oakley briller på nettet,oakley skibriller test,smuk
  • Oakley Flak 2 0 Polarized Solbriller Sort Eksklusive,oakley billige,oakley briller -2,julen salg
  • Oakley Twoface Solbriller Sort århus billige salg,oakley ørgreen solbriller,oakley solbriller til billige,udsalg i København
  • Oakley Bottle Rocket Polarized Solbriller Brun,oakley briler,oakley briller uden styrke,køb online her
  • Oakley Turbine Rotor Solbriller Sort udsalg online shop,oakley ski briller,oakley sunglasses shop,i København
Oakley Radar EV Pitch Solbriller Rosa perfekt,oakley briler,oakley armani briller,bredt udvalg_checkout

Description

oakley skibriller test Oakley Solbriller solbriller ,Oakley Radar EV Pitch Solbriller Rosa perfekt,oakley briler oakley sikkerhedsbriller med styrke,meget god

Vores oprindelige Radar briller kombineret alt, hvad vi har lært fra årtiers forskning med verdens bedste atleter, og med højere linse Radar EV og sin udvidede sortiment af visning i det øvre perifere region, arv ydeevne har en ny milepæl. Fås med sti eller Pitch linse former, letvægts ramme af stress resistent O Matter opretholder en behagelig tre pasform med sikkert greb af Unobtanium komponenter, mens kanalisere luft til at holde dig kølig og med High Definition Optics, har du visuel klarhed og slagfasthed, som opfylder de kompromisløse standarder for ANSI Z87.1. Matche dette udskiftelige linser med HD-polariserede linser til at skære blændende blænding, og drage fordel af Oakley Prizm teknologi i linser, der tune farve netop optimeret syn i dit valgte sport eller miljø.


Funktioner:

Frame Color Matte Black
Lens Farve Sort Iridium
Fit Standard


Teknologi:

O Matter:
En stress resistent ramme materiale, der tåler miljømæssige ekstremer, er det let, men alligevel meget holdbare. Kontrolleret fleksibilitet forbedrer slagstyrke samtidig bidrage til komfort hele dagen af rammer lavet med denne innovative syntetiske.

Tre pasform:
En patenteret innovation, der sikrer rammen får kontakt kun på næseryggen og siderne af hovedet. Det holder linserne i præcis optisk position med en sikker pasform, der eliminerer trykpunkter fælles med briller som hviler ørerne.

Unobtainium:
En blød hydrofil syntetisk, det øger vedhæftning når de er våde til greb bedre, når du sveder. Dette gør den ideel til earsocks og næse puder i ydeevne briller.

High Definition Optics:
High Definition Optics (HDO) er en samling af patenterede teknologier, der tillader Oakley briller svarende til eller bedre prøvningsstandarderne af American National Standards Institute for optisk klarhed, visuel troskab, og slagstyrke.

Iridium:
Designet til at balancere lystransmission og reducere blænding, er denne præmie linse belægning lavet med overhedet metaloxider. Den fås i et spektrum af farver til optimering vision i stort set alle lysforhold.

Er du interesseret i Oakley Radar EV Pitch Så skynd dig ind til Oakley flash salg, her får du den bedste pris og altid via en sikker betalingsportal. Her kan du finde information omkring Oakley Radar EV Pitch. Oakley er det bedste indenfor udendørs. Eksklusive Solbriller, der passer perfekt til dig og dine behov.

Beskrivelse

Linsetype: Standard Linsekategori: 3 (8% til 18%) Anbefalet brug: Sport Farve: Rosa
Oakley - Solbriller - Solbriller,Linsetype: Standard ,Linsekategori: 3 (8% til 18%) ,Anbefalet brug: Sport ,Farve: Rosa

Review

Choose a ranking for this item. 1 star is the worst and 5 stars is the best.